Stall Blakstad er siden 1995 et godt etablert ridesenter med oppstalling og ridefysioterapi/terapiridning, sentralt plassert i Asker, Akershus. Det er kort reisevei og god kommunikasjon til Oslo og Drammen. Her på Blakstad Hovedgård har vi dyrket ridning og hest i flere hundre år og ønsker spesielt å gi et tilbud til deg som vil dyrke sporten innen sprang, dressur og feltritt.


Privat oppstalling tilbys i lokaler tilrettelagt for hest og rytter som ønsker de beste fasiliteter. Vi har lyse staller, romslige bokser, innendørs vaskespilt og en stor stellehall. Moderne og lys ridehall med stor tribune, utendørs ridearena og gode muligheter for turridning i et rolig nærområde.

Stall Blakstad innehar godkjenningsbevis for hestesenter fra Mattilsynet.


Blakstad Rideklubb har sin base hos oss og disponerer rideanlegg og møtelokaler her. Der finner du et inkluderende og godt miljø som gir deg gode muligheter for å utvikle dine ferdigheter innen ridesporten.


Ridefysioterapi. Stall Blakstad tilbyr ridefysioterapi for barn og voksne torsdager på dagtid. Dere rir én og én eller i små trygge grupper med få deltakere. Terapiridningen skjer i regi av fysioterapeut Iren C. Ødegård og ridelærer fra Stall Blakstad.


nærme

er vi:

Bekkestua (Kiwi)

- 17 min.

Bogstad (Kiwi)

- 28 min.

Eiksmarka (Kiwi)

- 23min.

Høvik (Kiwi)

- 14 min.


Ullevål (Kiwi)

- 24 min.

Skøyen (Kiwi)

- 20 min.

Lilleaker (Kiwi)

- 18 min.

Slependen (Kiwi)

- 12 min.


Bødalen (Kiwi)

- 12 min.

Røykentorget(Kiwi)

- 16min

Tranby (Kiwi)

  - 16 min

Kilde: Gule Sider

Lillian Grepne til Stall Blakstad!

Den internasjonalt anerkjente berideren Lillian Grepne har kommet med sin Shamrock til oss på Stall Blakstad. De ønskes hjertlig velkommen!


Hun vil fremover ha sin base her og tilby faste timer både til oppstallører og tilreisende.

Les mer

Vaskemaskin for dekken m.m. på plass!

TILBUD

ut januar

-kjøp 4 vasker

få den 5. gratis!

(Enkeltvask kr.100,-)